نسخه چاپي
ارسال به ديگران
معاون فني سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران خبر داد:
مهار سيلاب با حداقل خسارت در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر كشور/ مجموعه اقدامات پيشگيرانه و بازدارنده براي صیانت از سرمایه گذاریهای صورت گرفته و زیرساختهای ایجاد شده
فتحعلي محمدزاده روز دوشنبه در نشست ستاد مديريت بحران شركت شهركهاي صنعتي استانها كه بهصورت ارتباط تصويري برخط برگزار شد، اظهار داشت: مجموعه اقدامات پيشگيرانه و بازدارنده شرکت شهرکهای صنعتی استانها در راستای مديريت بارندگي و سيلابهاي اخير كه با هماهنگی و تعامل خوب مديريت شهركها و نواحي صنعتي با شرکتهای خدماتی سراسر كشور انجام شد، خسارتها را به حداقل رساند و اثرات مخرب سیلابها را کنترل کرد.
معاون فني سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران از مهار سيلاب با حداقل خسارت در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر كشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، فتحعلي محمدزاده روز دوشنبه با بيان اين مطلب در نشست ستاد مديريت بحران شركت شهركهاي صنعتي استانها كه بهصورت ارتباط تصويري برخط برگزار شد، اظهار داشت: مجموعه اقدامات پيشگيرانه و بازدارنده شرکت شهرکهای صنعتی استانها در راستای مديريت بارندگي و سيلابهاي اخير كه با هماهنگی و تعامل خوب مديريت شهركها و نواحي صنعتي با شرکتهای خدماتی سراسر كشور انجام شد، خسارتها را به حداقل رساند و اثرات مخرب سیلابها را کنترل کرد.
وي افزود: پس از بروز سیلاب در برخی استانها، با هماهنگیهای انجام شده، سیل بند شهرکهای صنعتی را تقویت و نقاط ضعف و قوت شهرکها را از نظر وقوع سیلاب بررسی کردیم، كه تا امروز این اقدامات موفق بوده و توانستیم از سرمایههایی که در شهرکها بوده تا حد امکان صیانت کنیم.
معاون فني سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، احداث خاکریز در محدوده شهرکهای صنعتی به منظور مهار سیلاب را از جمله اقدامات مدیریت بحران عنوان و اضافه کرد: در راستای صیانت از سرمایه گذاریهای صورت گرفته توسط واحدهای صنعتی و زیرساختهای ایجاد شده، بازدید، سرکشی و مرمت مستمر کانالهای زهكش و هدایت آبهای سطحی بالادست، خاکریز، مسیلهای داخلي و خارجي و همچنين لایروبی جداول آبهای سطحی در شهرکها و نواحی صنعتی با جدیت هرچه بيشتر انجام گرفت.
محمدزاده با اشاره به اینکه حضور كارشناسان و مديران فني شرکت شهرکهای صنعتی استانها در ایام بارندگی بهصورت شیفت بندی بوده است، ادامه داد: هماهنگیهای لازم به منظور برقراری ارتباط تلفنی و پاسخگویی شیفتهای کاری بهصورت ۲۴ ساعته در محل دفتر و نگهبانی شهرکها و نواحی صنعتی در استانهاي سيل زده نیز انجام شد.
وي همچنين بازدید و سرکشی مداوم از تأسیسات عمومی، زیربنایی، ایمنی، آتش نشانی و ... در سطح شهرکها و نواحی صنعتی به منظور اطمینان از سلامت عملکرد آنها و رفع نواقص احتمالی را از ديگر اقدامات انجام شده به منظور مدیریت بارندگی و سیلابهای اخیر در شهرکها و نواحی صنعتی كشور اعلام كرد.
معاون فني سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران گفت: همچنين با اکیپهای امداد و نجات دستگاههای خدمات رسان همانند برق، آب، گاز، مخابرات و ... نيز هماهنگيهاي لازم بهعمل آمد.
محمدزاده تصريح كرد: البته در برابر حوادث و بلاياي طبيعي همچون سیل نمی توان مقاومت کرد، اما با برنامهريزي اصولي و مجموعه اقدامات پيشگيرانه و فعالیتهای مستمر بازدارنده میتوان خسارتهای احتمالي ناشی از آنها را به حداقل رساند.
گفتني است، بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب طی چند روز گذشته ۲۰ استان کشور، شامل ۱۱۱ شهرستان و ۳۱۰ روستا را درگیر کرده و بنا بر اعلام رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر تا این لحظه منجر به جان باختن ۵۶ نفر شده است.
بر اساس آخرین اطلاعات، تا کنون به بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شده و حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر نیز از سیل و آب گرفتگی نجات داده شدهاند و امداد رسانی به سیل زدگان تا عادی شدن شرایط ادامه دارد.
سازمان هواشناسی نیز اعلام کرده است که ادامه فعالیت سامانه موسمی (مانسون) در روزهای آینده در نیمه جنوبی کشور موجب ناپایداریهای جوی میشود.
تاريخ: 1401/05/10 | ساعت: ١٢:٠٠ | شناسه: ١٨٦٢٨ | تعداد نمايش: 160