نسخه چاپي
ارسال به ديگران
در نشست هم انديشي مدیران عامل ادوار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با حضور معاون وزير صنعت، معدن و تجارت عنوان شد:
تأكيد بر رويكرد هم افزایی و تلاش همه جانبه برای تقویت زیرساختها و حمايت از صنايع كوچك در شهرکها و نواحی صنعتی/ توسعه متوازن در شهرکهای صنعتی و حمایت از فعالیت سرمایه گذاران در مناطق کمتر برخوردار/ ارائه مشوق برای استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و نیروگاههای خود تأمین/ ايجاد 1600 واحد كارگاهي در شهركها و نواحي صنعتي از سال گذشته تا كنون/ تشكيل شوراي مشورتي مدیران عامل پیشین
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در اين نشست كه شامگاه سهشنبه به مناسبت فرارسيدن روز ملي حمايت از صنايع كوچك و پنجاه و هشتمين سالروز تأسيس سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران با حضور جمعي از مدیران عامل ادوار اين سازمان برگزار شد، بر رويكرد هم افزایی و تلاش همه جانبه برای تقویت زیرساختها و حمايت از صنايع كوچك در شهرکها و نواحی صنعتی کشور تأکید کرد.
نشست هم انديشي مدیران عامل ادوار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با حضور معاون وزير صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در اين نشست كه شامگاه سهشنبه به مناسبت فرارسيدن روز ملي حمايت از صنايع كوچك و پنجاه و هشتمين سالروز تأسيس سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران با حضور جمعي از مدیران عامل ادوار اين سازمان برگزار شد، بر رويكرد هم افزایی و تلاش همه جانبه برای تقویت زیرساختها و حمايت از صنايع كوچك در شهرکها و نواحی صنعتی کشور تأکید کرد.
علی رسولیان با بیان اینکه توسعه متوازن در شهرکهای صنعتی از اهداف مهم سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران است، اظهار داشت: برای تأمین و تقویت زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی، بهخصوص در جهت تسهیل سرمایه گذاری در مناطق کمتر برخوردار صنعتی، اقدامات ویژهای را در دستور کار داریم و تا کنون تلاشهای بسیاری نیز برای ارتقاء خدمات رسانی در این بخش انجام شده است.
وی در این ارتباط افزود: ایجاد پستهای برق بهصورت مشارکتی با وزارت نیرو و صاحبان صنایع و ارائه مشوقهای لازم برای استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و راه اندازی نیروگاههای خود تأمین در شهرکها و نواحی صنعتی، از گامهای مهم در جهت تأمین برق پایدار واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی است.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، توجه به مناطق محروم و کمتر برخوردار را از برنامههای مهم اين مجموعه در سال جاري اعلام و اضافه کرد: در تلاش هستیم با اختصاص اعتبارات بیشتر و ارائه مشوقها و تسهیلات لازم برای ترغیب فعالیت سرمایه گذاران در این مناطق، در راستای رشد اقتصادی و تقویت اقتصاد و معیشت مردم گام برداریم.
رسولیان با اشاره به 21 مرداد ـ روز ملی حمایت از صنایع کوچک ـ ادامه داد: نگاهها به صنایع کوچک باید تغییر کند، چرا که این بخش هرچه بیشتر تقویت شود، افزایش اشتغال پایدار و رشد اقتصادی را به همراه خواهد داشت.
وی موفقیتهای بهدست آمده در راستای تسهیل فعالیتهای تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی را مرهون تلاشهای مدیران این سازمان از ابتداي تأسيس تا کنون دانست و گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت همواره بر استفاده از نظرات و مشورت نخبگان و صاحب نظران در پیشبرد هرچه بهتر امور تأکید دارند و استفاده از تجارب گرانقدر مدیران پیشین سازمان نیز مد نظر ما بوده است.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت، شفاف سازی را از دیگر محورهای مورد تأکید وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان و بيان کرد: واگذاری زمین در شهرکها و نواحی صنعتی اکنون بهصورت الکترونیکی و هوشمند انجام میشود که این فرآیند شفاف سازی، حذف امضاهای طلایی و تسهیل فعالیت سرمایه گذاران را درپی داشته و باعث رضایت نسبی آنها شده است.
رسوليان تصريح كرد: با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تفاهم كردهايم كه كارگاههاي كوچكي را درون شهركها و نواحي صنعتي براي فعاليت شركتهاي دانش بنيان ايجاد كنيم تا شركتهايي كه توان مالي كم اما توانمندي، ايده و تخصص لازم را دارند، در اين كارگاهها مستقر شوند. در اين راستا از سال گذشته تا كنون يك هزار و 600 واحد كارگاهي در شهركها و نواحي صنعتي ايجاد شده است و امسال نيز بنا داريم 260 واحد كارگاهي را به دانش بنيانها اختصاص دهيم.
در ادامه اين نشست، معاون برنامهریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای ایران گزارش کاملی از آخرین وضعیت تعداد شهرکها و نواحی صنعتی مصوب و به بهره برداری رسيده، استقرار واحدهای صنعتی، تأمین زیرساختهای صنعتي، وضعیت اشتغال، تولید و صادرات در شهرکها و نواحی صنعتی کشور را ارائه کرد.
اقدامات انجام شده در راستای استقرار شرکتهای دانش بنیان، فناور و نوآور در شهرکها و نواحی صنعتی، تأمین انرژی پایدار و راه اندازی نیروگاههای خود تأمین و توسعه انرژی خورشیدی، ایجاد کارگاههای کوچک برای استقرار شرکتهای توانمند بهخصوص دانش بنیان در شهرکها و نواحی صنعتی، احداث شهرکهای فناوری و تخصصی و صنفی، احیاء واحدهای تولیدی و ارتقاء ظرفیت واحدهای دارای ظرفیت و توسعه خوشهها و کنسرسیومهای صادراتی، از دیگر محورهای گزارشی بود که رضا غلامي در این نشست تشريح كرد.
بيان مهمترین ديدگاهها، پیشنهادات و راهکارهای تخصصی با استفاده از تجارب مدیريتی مدیران عامل ادوار
مدیران عامل ادوار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نيز در اين نشست با استقبال از ابتكار عمل برگزاري اين رويداد تبادل دانش و تجربه، به بيان مهمترین ديدگاهها، پیشنهادات و راهکارهای تخصصی با استفاده از تجارب مدیريتی خود براي ارتقاء خدمات رساني به متقاضيان و سرمايه گذاران بخش صنعت و توليد در شهرکها و نواحی صنعتی پرداختند.
حمایت همه جانبه از صنعتگران بهخصوص در شرایط سخت تحریم، توسعه خدمات حمایتی از صنایع کوچک و غافل نشدن از این بخش مهم، احصاء مشکلات موجود به شکل تخصصی و استفاده از نظرات نخبگان و تجارب مدیران برای رفع آنها، تکیه بر توانمندی نیروهای درون سازمان در مسئولیتهای مختلف، توجه به مدیریت مناسب و راهبردی در شهرکهای صنعتی و توسعه شهرکهای صنعتی موجود بهجای ایجاد شهرکهاي جدید از مهمترین موارد مطرح شده توسط مدیران عامل پیشین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در این نشست بوده است.
مدیران عامل ادوار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنين در ادامه پیشنهادتی از جمله تعامل با دستگاههای خدمات رسان برای تأمین مناسب زیرساختهای صنعتی، توجه به شهرکهای صنعتی تخصصی با توجه به رشته فعالیتها، ایجاد زونهای صنعتی با تأمین زیرساختهای لازم برای تمرکز فعالیتها و تبادلات تجاری با کشورهای خارجی، ورود به صنايع نوآورانه با روشها و فرآیندهای نوین، توسعه خوشهای و تأمین مالی زنجیرهای، نگاه ویژه به مناطق کمتر برخوردار و مرزی و الگو برداری از کشورهای توسعه یافته دنیا در موضوع صنایع کوچک و متوسط (SME) را ارائه دادند.
لزوم اهتمام حداکثری برای تأمین برق پایدار، تأمین آب با تصفیه پساب شهری و یا بازچرخانی آب براي استفاده در صنعت، افزایش اراضی صنعتی در اختیار، توسعه الکترونیکی شدن و اصلاح فرآیندها، جلوگیری از بهوجود آمدن موانع پیش از رفع موانع، پرهیز از صدور بخشنامههای خلق الساعه غیرکارشناسی، ضرورت تصمیم گیری جسورانه مدیران و استفاده از مدیران جسور و شجاع نیز از دیگر موضوعات مطروحه در اين نشست بود.
در پايان اين نشست مقرر شد با توجه به اعلام آمادگي و همكاريهاي بهعمل آمده، به منظور استفاده از ظرفيتها و توانمنديهاي مدیران عامل پیشین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نسبت به تشكيل شوراي مشورتي با مشاركت مديريتهاي تخصصي اين سازمان اقدام شود.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن 509 شهرک و 338 ناحیه صنعتی و 5 منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، 84 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، 6 شهرک فناوری، 40 مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، 99 هزار و 143 قرارداد منعقده و بهره برداری از 49 هزار و 529 واحد صنعتی و سه هزار و 245 واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم 987 هزار و 75 نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.
تاريخ: 1401/05/26 | ساعت: ١٠:٠٠ | شناسه: ١٨٨٦٩ | تعداد نمايش: 522