نسخه چاپي
ارسال به ديگران
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در آيين درختکاری در شهرک صنعتی غیردولتی هشتگرد عنوان كرد:
ایجاد 8500 هکتار فضای سبز در فاز عملیاتی شهرکهای صنعتی کشور
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، گفت: هم اینک در سراسر كشور 95 هزار هکتار فاز عملیاتی شهرکهای صنعتی در دستور کار قرار دارد که از این میزان هشت هزار و 500 هکتار توسط مدیران شهرکهای صنعتی دولتی و غیردولتی فضای سبز ایجاد شده و مابقی آن نیز در دستور کار قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، «فتحعلی محمدزاده» در آیین درختکاری در شهرک صنعتی غیردولتی هشتگرد که به مناسبت هفته منابع طبیعی و درختکاری با حضور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز، مدیران سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و دیگر مدیران استانی و شهرستان برگزار شد، ضمن اعلام این خبر افزود: به استناد قوانین حاکم بر شهرکهای صنعتی از اراضی که در اختیار داریم در فاز عملیاتی باید 25 درصد آن را تبدیل به فضای سبز کنیم که 10 درصد آن از طریق متولیان و مسئولین شهرک های صنعتی و 15 درصد مابقی نیز باید توسط صاحبان صنایع ایجاد شود.
وی، اضافه كرد: هم اینک در سراسر كشور 95 هزار هکتار فاز عملیاتی شهرک های صنعتی در دستور کار قرار دارد که از این میزان هشت هزار و 500 هکتار هکتار توسط مدیران شهرکهای صنعتی دولتی و غیردولتی فضای سبز ایجاد شده و مابقی آن نیز در دستور کار قرار دارد.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، يادآور شد: در این هشت هزار و پانصد هکتار فضای سبز ایجاد شده در سال جاری 17 میلیون 100 هزار اصله درخت کاشته شده است، بعلاوه آن 300 هکتار فضای گلکاری شده و 172 بوستان نیز احداث کرده ایم.
محمدزاده، با اشاره به چالش های آبی کشور، تصريح كرد: با توجه به مشکل کمبود آب در سراسر کشور یکی از اهداف مهم ما در راستای صیانت از منابع آبی کشور استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز شهرکهای صنعتی است که از ابتدای سال تا بهمن ماه سال جاری روزانه 59 هزار متر مکعب پساب را به صورت شبانه روزی بازچرخانی کرده ایم که بخش عمده آن در بخش آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار گرفته است.
وی، در خاتمه خاطرنشان کرد: با توجه به چالشهای آبی کشور، کتابچه ای برای کلیه شهرکهای صنعتی کشور منتشر کرده ایم تا بر مبنای آن و بر اساس اقلیم متفاوت و شاخص های آبی هر استان از گونه های درختی کم آب بر استفاده شود و به نوعی این کتابچه نقشه راه شهرک های صنعتی کشور در زمینه فضای سبز به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز نیز در حاشیه این مراسم، گفت: در سال جاری در 11 شهرک صنعتی دولتی و غیردولتی استان البرز مراسم روز درختکاری با شکوه هر چه تمام تر برگزار شد و شهرکهای صنعتی ما اعم دولتی و غیردولتی توانستند به هدف های تعیین شده خود در زمینه ایجاد فضای سبز دست یابند.
«حمیدرضا عقاب نشین»، اضافه كرد: در سال جاری بر اساس برنامه تعیین شده 6 هکتار به فضای سبز شهرکهای صنعتی دولتی استان البرز شامل شهرک صنعتی اشتهارد، شهرک صنعتی نظرآباد، شهرک صنعتی کوثر و شهرک صنعتی امیدالبرز اضافه شد.
وي، درباره آمار تعداد درخت های کاشته شده تصریح کرد: در سال 1401 توانستیم 16 هزار و 631 اصله درخت و درختچه در شهرک های صنعتی دولتی غرس نماییم که در مجوع با اقدامات صورت گرفته 6 هکتار به فضای سبز شهرکهای دولتی اضافه گردید.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن 851 شهرك و ناحیه صنعتی و 6 منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، 86 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، 7 شهرک فناوری، 40 مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، 100 هزار و 564 قرارداد منعقده و بهرهبرداری از 50 هزار و 373 واحد صنعتی و چهار هزار و 260 واحد کارگاهی تكميل شده، زمینه اشتغال مستقیم يك ميليون و 12 هزار و 493 نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.
تاريخ: 1401/12/22 | ساعت: ١٢:٠٤ | شناسه: ١٩٨٨٧ | تعداد نمايش: 80
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |