كارگاه آموزشي سامانه مديريت دانش با حضور معاون برنامه ريزي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران ، كارشناسان اين سازمان، مجري سامانه و معاونان برنامه ريزي و كارشناسان پژوهش شركتهاي تابعه استاني به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، آشنايي با چگونگی ثبت طرحهای پژوهشی و مطالعاتی خاتمه یافته و چگونگی جستجوی سوابق مطالعات استانها و مشکلات سامانه از اهداف و برنامه هاي اين كارگاه آموزشي بوده است.
معاون برنامه ريزي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران با بيان اينكه اين طرح بسيار مناسبي است و منجر به ارتقاي اثربخشي و صرفه جويي در زمان و کاهش هزینه ها خواهد شد،گفت: بايد همه كارشناسان پژوهش استانها با تمام توان و هر چه سريعتر نسبت به وارد كردن اطلاعات پژوهشي در سامانه اقدام كنند.
محمدعلی عزیزمحمدی در ادامه افزود: ايران در توليد علم جزء 10 كشور برتر در دنيا است وليكن در زمينه تجاري سازي و پژوهش هاي کاربردی در جايگاهي كه بايد باشد نيست. لذا سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران اهتمام جدی دارد تا بتواند بخش R&D شرکتها را در این مسیر مساعدت نماید و توقع ميرود خروجيهاي مناسب را با مسير بهتر و سرعت بيشتر داشته باشد.
وي اضافه كرد: اين سازمان حامي صنايع كوچك و متوسط است و منشاء خدمات ارزنده اي بوده است و بايد در مسير بهبود و نوسازي صنايع گام هاي بلندتري برداشته شود.
در پایان اکبری، دبیر کارگروه، پژوهش، فناوری و بهره وری سازمان ضمن پاسخ به پرسش همکاران استانی نسبت به ارائه گزارش عملکرد شرکتهای استانی در سامانه پرداخت و گفت: بالغ بر 783 عنوان پژوهش و مطالعه در سامانه ثبت شده است .
