نسخه چاپي
ارسال به ديگران
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرك صنعتي مهاباد عنوان كرد:
زمینهای بدون استفاده در شهرکهای صنعتی واگذار میشود/ همه واحدهای صنعتي غيرفعال در استانها از مسیر کلینیک صنعت، عارضه یابی و احياء ميشوند
علی رسولیان روز پنج شنبه در ادامه سفر به استان آذربايجان غربي با حضور در شهرك صنعتي مهاباد از دو واحد صنعتي تولید مبلمان و فرآوردههای لبنی بازديد و از نزديك در جريان توانمنديها و مسائل و مشكلات بخش صنعت اين منطقه قرار گرفت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از دو واحد توليدي در شهرك صنعتي مهاباد بازديد كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علی رسولیان روز پنج شنبه در ادامه سفر به استان آذربايجان غربي با حضور در شهرك صنعتي مهاباد از دو واحد صنعتي تولید مبلمان و فرآوردههای لبنی بازديد و از نزديك در جريان توانمنديها و مسائل و مشكلات بخش صنعت اين منطقه قرار گرفت.
واحد توليدي "مبلمان الهي" در زميني به مساحت 3250 مترمربع احداث و با سرمايه گذاري 100 ميليارد ريال براي 80 نفر در توليد انواع مبلمان اداري و خانگي فرصت شغلي فراهم كرده است.
واحد توليدي "شروين مهاباد" نيز در زميني به مساحت 4500 مترمربع احداث و با سرمايه گذاري 200 ميليارد ريال براي 70 نفر در توليد انواع فرآوردههاي لبني شغل ايجاد كرده است.
همچنين در جریان اين سفر، مشکلات شهرک صنعتی مهاباد از جمله کمبود زمین و دفع فاضلاب مورد بررسی قرار گرفت که رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نسبت به افزودن ۴۵ هکتار زمین به این شهرک، ایجاد ناحیه صنعتی در بخش خلیفان، تأمین آب مورد نیاز آن و تأمین بخشی از اعتبار لازم برای ایجاد تصفیه خانه فاضلاب شماره ۲ شهرک صنعتی مهاباد قول مساعد داد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بازدید از شهرک صنعتی مهاباد که با حضور معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري آذربايجان غربي، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی و شماري از مديران دستگاههاي اجرايي انجام شد در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: اراضی موجود شهرکهای صنعتی کشور که بدون استفاده باقی مانده باشد، بازپس گرفته و به سرمایه گذاران جدید واگذار میشود.
علی رسولیان افزود: با توجه به کمبود زمین و اشباع واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی کشور، زمینهایی که در این شهرکهای صنعتی واگذار شده ولی چندین سال است اقدامی برای ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی در آنها انجام نشده، شناسایی و در چارچوب قانون به مزایده گذاشته میشود.
وی تکمیل زیرساختها در شهرکهای صنعتی مناطق مختلف کشور را از اولویتهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برشمرد و اضافه كرد: سرمایه گذاری در بخش صنعت کشور از رشد قابل توجهی برخوردار شده و با وجود تحریمها پیشبینی میشود تا پایان سال به رشد صنعتی قابل قبولی در کشور دست پیدا کنیم.
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، توازن در سرمایه گذاری بین مناطق مختلف کشور و توجه به توسعه شرکتهای دانش بنیان را از دیگر برنامههای این سازمان عنوان کرد و ادامه داد: پیش از این، زمین مورد نیاز برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان ۵۰۰ متر بود، ولی با حذف این شیوه نامه، شرکتهای دانش بنیان حتی در سولهای ۲۰ متری نیز خواهند توانست به فعالیت بپردازند.
رسولیان آذربایجان غربی را یکی از استانهای با پتانسیل خوب در توسعه صنایع کوچک عنوان کرد و گفت: مرزی بودن یکی از مهمترین پتانسیلهای این استان است که با داشتن سرمایه گذاران توانمند میتواند در امر صادرات آن را به یکی از استانهای پیشرو در کشور تبدیل سازد.
وي يادآور شد: امسال با بهره برداری از ۲ هزار و ۳۷ واحد صنعتی، حدود ۴۰ هزار شغل جدید در شهركها و نواحي صنعتي کشور ایجاد شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد: امسال در راستای عارضه یابی واحدهای تولیدی و در قالب کلینیکهای كسب و کار، يك هزار و ۳۶۵ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشته است.
رسولیان با بیان اینکه در حال حاضر هر بنگاه و واحد اقتصادی که در شهرکهای صنعتی زمین دریافت کرده است بهطور کامل مورد حمایت قرار میگیرد، افزود: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بهطور جدی این دسته از واحدهای صنعتی را تا زمان بهره برداری و بعد از بهره برداری همراهی خواهد کرد.
وی با تأکید بر ایجاد زیرساختهای لازم برای فعالان اقتصادی بخش خصوصی و حمایت از بهره برداری و فعالیت در شهرکهای صنعتی اضافه كرد: با برنامههای مختلفی که برای فعال ساختن چرخه صنعت در کشور درحال اجراست، امسال علاوه بر بازگشت این تعداد واحد راکد به چرخه تولید، تقاضا برای سرمایه گذاری نیز در شهرکهای صنعتی کشور ۲ برابر شده است.
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به اجرای طرح عارضه یابی و کمک به احیاء واحدهای تولیدی راکد در کشور ادامه داد: هم اکنون ۹۰۰ مشاور حرفهای و خبره بخش خصوصی درحال فعالیت مستمر هستند تا به بنگاههای مشکل دار در زمینههای مختلف، از جمله مشکلات مالی، مدیریتی و تأمین اجتماعی کمک کنند تا این واحدها در اسرع وقت دوباره به چرخه تولید بازگردند.
رسولیان بيان كرد: همه واحدهای داخل و خارج از شهرکها و نواحی صنعتی استان که راکد بوده و دارای مشکل هستند، باید از مسیر کلینیک صنعت عارضه یابی شوند تا اقدامات لازم برای احیاء آنها انجام گیرد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در قانون بودجه امسال کمک خوبی درنظر گرفته شده است تا بتوان زیرساختهای لازم را در شهرکهای صنعتی کشور تأمین کرد، اظهار داشت: در زمینه تأمین برق و گاز توسط دستگاههای خدمات رسان، به هر میزان ارائه خدمات انجام شود، ۳۰ درصد تأمین منابع توسط شرکت شهرکها انجام میگیرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: درخصوص آب نیز هر میزانی که تخصیص یابد، منابع مالی آن توسط اين سازمان تأمین خواهد شد، بهطوری که تا کنون ۶۰۰ میلیون تومان به ازای هر لیتر آب هزینه شده است؛ اما به علت اینکه آب برای بنگاههای اقتصادی یک ضرورت است، این آمادگی وجود دارد که به هر میزان آب تخصیص پیدا کند، خریداری در این زمینه صورت بگیرد.
رسوليان تقویت صنوف تولیدی در شهرکهای صنعتی را از دیگر برنامههای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اعلام و اضافه کرد: انتظار میرود مدیران استانی نسبت به حضور صنوف تولیدی در شهرکهای صنعتی همت کنند و با لغو محدودیتها، مکانی را برای فعالیت این اصناف اختصاص دهند.
تاريخ: 1399/11/30 | ساعت: ١١:٣٠ | شناسه: ١٣٣٨٩ | تعداد نمايش: 277
خروج