نسخه چاپي
ارسال به ديگران
بازدید قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید كشور از روند تولید شبانه در شهرک صنعتی شمس آباد
بابک دین پرست بامداد دوشنبه از روند تولید شبانه کارخانه سایپا پرس در باقر شهر و چند واحد تولیدی، از جمله کارخانجات تولید قطعات رادیاتور، شیر فلکه آب، پمپ، پله برقی و گیربکس خودرو، تولید رنگ، تولید شیشه و بلور و کریستال در شهرک صنعتی شمس آباد بازدید کرد.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید كشور از روند تولید شبانه 4 واحد تولیدی در شهرک صنعتی شمس آباد بازدید كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، بابک دین پرست بامداد دوشنبه از روند تولید شبانه کارخانه سایپا پرس در باقر شهر و چند واحد تولیدی، از جمله کارخانجات تولید قطعات رادیاتور، شیر فلکه آب، پمپ، پله برقی و گیربکس خودرو، تولید رنگ، تولید شیشه و بلور و کریستال در شهرک صنعتی شمس آباد بازدید کرد.
وي در این بازدیدها كه با همراهي دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید كشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت و مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي استان تهران انجام شد، از نزدیک در جریان مهمترین مسائل و مشكلات روند تولید و توانمنديهاي این واحدهای تولیدی که شیفت شبانه دارند، قرار گرفت.
واحدهاي توليدي "نوری تازه"، "گروه صنایع شیشه و گاز (شوگا)"، "شیمی گران فردا" و "پرشین قالب" از جمله واحدهاي توليدي بودند كه قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید كشور از آنها بازدید و با کارکنان، مدیران و کارگران این واحدها که در چند شیفت کار میکنند، گفتوگو کرد.
تحریم صنعت خودرو موجب سه شیفته شدن کارخانجات قطعه سازی شد
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید كشور در جريان اين بازديدها با بیان اینکه اولین تحریمهای آمریکا پس از خروج از برجام، صنعت خودروي کشور را هدف گذاری کرده بود، اظهار داشت: تحریم صنعت خودرو موجب سه شیفته شدن بسیاری از کارخانجات قطعه سازی داخلی شده است.
بابک دین پرست افزود: تحریم صنعت خودرو سازی موجب بومی سازی قطعات و فعالیت کارخانجات قطعه سازی در سه شیفت کاری شده است.
وی با اشاره به اینکه آمریکاییها تصور میکردند با تحریم صنعت خودرو سازی میتوانند جلوی پیشرفت این صنعت پیشران کشور را بگیرند، اضافه کرد: تحریم کنندگان باید امروز ببینند که تحریمهایشان موجب شکوفایی صنعت خودرو سازی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهاي وزارت کشور ادامه داد: امروز باید تمام دستگاهها و نهادهای حکومتی با تمام توان خود در کنار تولید کنندگان بهعنوان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی قرار گیرند و از این قشر حمایت کنند.
دين پرست با بیان اینکه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور به دنبال راه اندازی واحدهای تولیدی تعطیل شده و رفع موانع تولید و توسعه واحدهای فعال است، تصريح كرد: این ستاد با بررسی شرایط واحدهای تولیدی تعطیل شده، به دنبال حل مشکلات این واحدها در زمینه تملک شبکه بانکی، مشکلات سوء مدیریت، ورشکستگی و سایر موضوعات است.
وي يادآور شد: اعضای ستاد تسهیل رفع موانع تولید با بازرسی مستمر از واحدهای تولیدی فعال به دنبال پیشگیری از بروز مشکل، کمک به توسعه واحدهای فعال و رفع موانع تولید از جمله تأمین مواد اولیه هستند.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید كشور در بخش دیگر سخنان خود به بازدید از کارخانه سایپا پرس اشاره کرد و گفت: این کارخانه با تمامی مشکلاتی که تحریمها برای آن ایجاد کرده است، هم اکنون با یک هزار و ۴۰۰ کارگر در سه شیفت فعال است.
دین پرست یادآور شد: کارخانه سایپا پرس در دو ماه گذشته با افزایش تولید از یک هزار و ۲۰۰ قطعه به یک هزار و ۷۰۰ قطعه توانسته ۲۵ درصد افزایش تولید داشته باشد که تمامی این اقدامات با دلسوزی مسئولان و حس مسئولیت کارگران آن بهدست آمده است.
وی بومی سازی قطعات را از دستاوردهای بزرگ کارخانه سایپا پرس عنوان و اضافه کرد: این کارخانه با راه اندازی خط جدید تولید تا ۲۰ روز آینده ۳۰ درصد افزایش تولید خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهاي وزارت کشور خاطرنشان کرد: بومی سازی و ساخت قطعات خط جدید کارخانه سایپا پرس موجب صرفه جویی ۱۵۰ میلیارد تومانی هزینههای خرید، نقل و انتقال و نصب شده است، بهطوري كه امروز تمامی قسمتهای جدید کارخانه با ۱۰ درصد قیمت وارداتی آن توسط مهندسان ایرانی تولید شده است.
ارتقاء ظرفیت واحدهای تولیدی راهبرد كارگروه تسهیل و رفع موانع توليد استان تهران است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران نيز در اين بازديدها گفت: ارتقاء ظرفیت واحدهای تولیدی با تأمین مواد اولیه، منابع بانکی و افزایش شیفت کاری یکی از راهبردهای اصلی كارگروه تسهیل و رفع موانع توليد استان تهران است.
حشمت الله عسگری افزود: واحدهای تولیدی که سرمایه گذاری هنگفت کردهاند و هم اکنون نیز هزینه بیمه و مالیات پرداخت میکنند، میتوانند با افزایش شیفت موجب ارتقاء بهرهوری شوند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر به موضوع ارتقاء بهرهوری واحدهای تولیدی وقت کمی صرف شده است، اضافه کرد: تحلیلی که روی واحدهای تولیدی انجام شده بیانگر این موضوع است که ظرفیت تولید ٨٠ تا ٩٠ درصد کارخانجات استان تهران با چند شیفته کردن قابل افزایش است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران ادامه داد: افزایش ظرفیت سرمایه گذاری شده از طریق افزایش بهرهوری یکی از برنامههایی است که میتواند به سرعت منجر به جهش تولید شود.
عسگري با بیان اینکه استان تهران کمترین میزان واحدهای تولیدی کشور را دارد، خاطرنشان کرد: ابتدای سال جاری ١٧ درصد واحدهای تولیدی استان تهران تعطیل و راکد بودند که با تلاش كارگروه تسهیل و رفع موانع توليد استان، این عدد امروز به ١٥ رسیده است.
وي شهرستان ری را با دارا بودن بزرگترین شهرک صنعتی کشور، استراتژیک ترین شهرستان استان تهران در حوزه صنعت دانست و اظهار داشت: ری با داشتن منطقه ویژه و آزاد اقتصادی در آینده نزدیک شاهد تحولات خوبی خواهد بود، و توسعه شهرک صنعتی شمس آباد نيز بهواسطه تأمین آب آن میتواند موجب افزایش سرمایه گذاری در این شهرستان شود.
تاريخ: 1399/12/11 | ساعت: ٠٨:٤٥ | شناسه: ١٣٤٨٣ | تعداد نمايش: 252